De praktijk….

De praktijk Healing First

Lieve bezoekers,

image1de praktijk Healing First ben ik begonnen omdat ik niet kon wachten om andere mensen kennis te laten maken met prachtige methodes om het lichaam te helen en weer in balans te brengen. Niet alleen fysiek maar ook op emotioneel gebied.

De zoektocht om een andere manier te vinden om mensen te helpen genezen van hun klachten (zonder medicijnen) was zeer bijzonder. De mensen die je tegenkomt en wat ze ervaren dat is fantastisch, en daar moest ik wat mee doen.

Als Regenesis Healing behandelaar en Verzamelpuntcorrectie therapeut gebruik ik twee prachtige methodes als basis die goed samenwerken om vele klachten te behandelen, te verminderen en zelfs te genezen.

Daarnaast werk ik met de Quantum-Allergy® behandeling om allergieën en intoleranties te verminderen of te elimineren.

In en om ons lichaam stroomt energie. Als deze energie in balans is dan ben je geestelijk en lichamelijk ook in balans. Zo niet.. dan komen de klachten. Ook klachten waarvan je niet weet dat ze daardoor kunnen komen. Bijvoorbeeld: niet lekker in je vel zitten, steeds boos zijn of piekeren en twijfelen aan alles wat je doet. Niet alleen emotionele klachten maar zelfs lichamelijke klachten kunnen daaruit voortkomen. Uit balans dus.

De combinatie van vertrouwen van de klant samen met behandelmethodes die al eeuwenlang wereldwijd worden gebruikt zorgen ervoor dat men weer in balans komt. Hopelijk kunnen we hier samen mee aan de slag.

Welkom bij Healing First.