Quantum-Allergy®

Quantum-Allergy®                    

 

Quantum-Allergy is een eenvoudige methode om allergieën en intoleranties te verminderen of te elimineren.

Bij allergieën denken we vaak eerst aan hooikoorts, huisstofmijt, noten, gluten of dieren. Maar je kunt ook verstoringen hebben door personen of het weer, water, een huis of straling. En vaak zonder dat je dat weet.

Die verstoringen kunnen zich uiten in de vorm van een allergie, intolerantie, overgevoeligheid maar ook lichamelijke en emotionele klachten zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, knieklachten, huidproblemen, darmklachten, slapeloosheid, verdriet, boosheid en angsten.

Iets onschuldigs als water kan bijvoorbeeld bij de ene mens knieklachten veroorzaken en bij de andere jeuk. En moeheid na het eten of een acute loopneus, of verstopte neus komt ook heel vaak voor.

Voorbeelden: 
 • Voeding en drinken, suikers, E-nummers, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, smaakversterkers, tarwe, granen, gistfrench-fries-3284396__340
 • Inhalatie: huisstof, rook, dieren, grassen, pollen, parfum
 • Emotie, stress, beweging, relatie, geluiden
 • Contact: kleding, wol, polyester, shampoo, rubber
 • Injectie: vaccinaties, insecten, medicijnen
 • Medicijnen: penicilline, bloeddruk, diabetes, cholesterol
 • Straling: GSM, computer, WIFI, televisie, aardstraling, zon
 • Geopatisch : kou, hitte, vocht, wind
 • Lichaamseigen stoffen : enzymen, hormonen, neurotransmitters
 • Pathogenen: bacteriën, virussen, parasieten, schimmels
 • Supplementen: mineralen, vitamines, enzymen, zware metalen
 • Eiwitten, vetten, koolhydraten
 • Zuur, base, reset
 • Aannames, overtuigingen, incidenten, trauma’s

 

De Behandeling

Voor iedere klacht is het de moeite waard om na te gaan of er wellicht sprake is van een overgevoeligheid voor een bepaalde stof uit de dagelijkse voeding of omgeving.

Om de balans te herstellen wordt met balans- en ademhalingstechnieken, visualisaties en kloppen op de rug het lichaam als het ware ‘gereset’. Via de zenuwbanen die in je rug uitkomen, geef je je hersenen een seintje. Je leert het immuunsysteem om te werken zoals het hoort en je helpt de zelfgenezingskracht van het lichaam te versterken en te versnellen.quantum-allergy

Quantum-Allergy werkt op een eenvoudige, snelle en prettige wijze. Het probleem hoeft niet uitgediept te worden. Er wordt puur met de klant(en) gewerkt. Het kan zijn dat de klant al weet waar de klacht door komt en behandelen we dat gelijk. Maar soms weten we het nog niet en gaan we samen aan de slag door uit te testen waar je zwak op reageert.

Het kan zijn dat u na 1 behandeling al van uw klachten af bent, maar het kan ook zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn, maar ik zal u hierin adviseren. De behandeling wordt staand of zittend gedaan en de kleding blijft aan. Soms is het ook mogelijk om een behandeling op afstand te doen.

De Quantum-Allergy behandeling is geschikt voor alle leeftijden.

Wat kun je zelf doen?

De techniek is eenvoudig aan te leren en kun je in heel veel situaties gebruiken, bij jezelf maar ook bij anderen. Door er ook zelf mee aan de slag te gaan, versnel je het proces. Ook is het weleens nodig om even te stoppen met de voeding waar je zwak op reageerde.

Wanneer is een behandeling niet geschikt?

Deze techniek is niet geschikt bij zeer ernstige allergieën en anafylactische reacties. Hiermee kunt  u wel bij een arts terecht.

 

Tarief

Consult van 60 minuten kost €60,- (prijs per minuut €1,-)

Afstandsbehandeling van 20 minuten kost €15,-  (prijs per minuut €0,75)

De behandelingen worden niet vergoed door ziektekostenverzekeringen. Afrekenen doen we gelijk na de behandeling. Dit gebeurt contant of met een tikkie,  pinnen is niet mogelijk.

Voor Informatie of voor het maken van een afspraak kunt u bellen of mailen, neemt u gerust contact met mij op.

 

 

Ik ben geen arts, u heeft uw eigen verantwoordelijkheid over uw klachten. U dient te allen tijde het advies van uw arts op te volgen.

 

Meer informatie over Quantum-Allergy® kun je terugvinden op de site van http://www.qtouch.nl