Regenesis-Healing

REGENESIS-HEALING

Regenesis HealingRegenesis Healing Therapie is een alternatieve genezingswijze. Het is genezen met energie via je handen en je hart en wordt Blue Dot Energy genoemd. Het is de meest krachtige energie en daarom uniek in zijn soort. Het is een energie (blauw stipje) die iedereen in de kern van alle cellen in zijn lichaam heeft zitten.

Vele foetussen en baby’s werden onderzocht en bij ieder van deze was de blauwe energie zichtbaar tot 5 maanden na de geboorte. Denk aan de fontanel en de kleur van de ogen, daarna is de baby af. Wat betekent dat de energie in ruststand gaat.

Er zijn dieren bekent zoals zeesterren en salamanders die deze energie gebruiken om snel een nieuw lichaamsdeel aan te laten groeien. Bij deze dieren werkt de energie door en gaat niet in ruststand.

De Regenesis-Healing therapie is ontwikkeld door Robert Rasmusson, de beroemde healer uit Californië. Voor meer informatie over deze manier van helen en over Robert Rasmusson klik hier.

Met deze opleiding heb ik geleerd deze energie weer op te wekken, om mezelf en andere mensen te helpen die blauwe energie wakker te maken en de cellen weer tot leven gewekt worden. Door aanraking (kan ook op afstand) geeft ik de energie door aan de cliënt om zo het eigen zelfhelend vermogen ‘aan’ te zetten. Zo kunnen de (zieke) lichaamscellen weer terug naar hun oorsprong: de blauwdruk. Zodat lichaam en geest weer gaat functioneren zoals het vanaf je geboorte deed. Regenesis betekent dan ook “opnieuw geboren worden”.

DE BEHANDELING

Een behandeling duurt ongeveer 1 à 1,5 uur en kost €45,- Het kan zijn dat u na 1 behandeling al van uw klachten af bent, maar het kan ook zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn, maar ik zal u hierin adviseren.

Een behandeling kan alleen op afspraak. De behandelingen worden niet vergoed door ziektekostenverzekeringen. Afrekenen doen we gelijk na de behandeling. Dit gebeurt contant of met een tikkie, pinnen is niet mogelijk.

Voor informatie of voor het maken van een afspraak kunt u bellen of mailen, neemt u gerust contact met mij op.

Ik ben geen art, u heeft uw eigen verantwoordelijkheid over uw klachten. U dient te alle tijden het advies van uw arts op te volgen.